Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Concordia Spoordonk, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze vereniging ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieĆ«n boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze vereniging. En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil je onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Concordia Spoordonk. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. 

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Concordia Spoordonk. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van! 

Let op: geen commissie op boeken 
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. 

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!  
  •  

Waar te beginnen:
-Klik op de home pagina van Concordia Spoordonk op het logo van Sponsorkliks. Je komt dan op de site bij SponsorKliks van onze vereniging (je kunt deze site ook opslaan als fovoriet in je browser). Kies daar een webshop waar je iets wilt kopen en de rest gaat automatisch.
-of ga rechtstreeks naar de volgende site https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=10098.

Apps Android en IOS
Eventueel is er ook een App van Sponsorkliks te vinden in de Playstore op Android en/of in de App store van Apple. De app heet SponsorKliks App. Je kunt ook onderstaande rechtstreekse links gebruiken.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210 
Balk